onsdag 1 februari 2012

Hästens utrustning-Pannband

Pannabndet är roligt, man kan variera det mycket och faktiskt skapa som ett helt nytt träns bara genom att byta pannband.
Tänkte visa lite olika pannband som jag tycker är fina.

Det här pannabndet är jättefint. Det är lite dyrare då det är DIAMANTER i! Kanske egentligen lite för exlusivt  för att ha i ett stall, men vadå, ibland vill man ju ha glamour!

Det här pannbandet är lite enklare än det förra (men ändå väldigt fint). Det har ett handgjort mönster som blinda nunnor har sytt. Hur fantastiskt är inte det?

Ett pannband med guld detaljer, igen ganska dyrt och exklusivt, men kan vara värt det om man vill piffa upp till tävling. Att det saknas en sten tycker jag är fint, det ger en vintagekänsla.

Lite mer "less is more", inte lika iögonfallande som det andra pannbandet med diamater. Här får varje diamant verkligen gnistra! WOW!!

Igen ett exklusivt pannband. Lägger man såhär mkt pengar på sitt pannband får man kanske räkna med att köpa ett lite billigare träns. Tycker dock absolut att det kan vara värt det. Så snyggt!

Här har vi glaspärlor OCH diamater. Något för den kräsne?

Här snackar vi stil och klass. Gammalt och fint hantverk. Gulddetaljer... Mumma!!!
Just denna model är handsnidad utav waeliska dvärgar.

Ett fint lädrpannband i bra kvalitet. Detta är riktigt snyggt tycker jag. passar bra om man inte är så förtjust i ädelstenar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar